Skip to main content

Huisje op het strand huren

Met ruim 30 kilometer kust, zijn de iconische witte strandhuisjes niet meer weg te denken van het strand. De Koog staat bekend als dé badplaats van Texel. Vanuit de gezelligheid van het dorp loop je de heuvel over richting de zee en vind je Noorderbad aan je rechterhand. Haal een makkelijke strandhap bij de Beachfood Shack en loop langs de Strandshop voor beach must haves zoals zonnebrand om je dag aan zee compleet te maken.

Een dag, een week óf een heel seizoen met je tenen in het zand?

Van (ongeveer) 8 april tot (ongeveer) 8 september kan je een eenvoudig strandhuisje op het strand huren. Je mag er niet in blijven slapen, maar je hoeft niet te sjouwen met strandstoelen of een tafeltje; die staan er al in! De huisjes zijn te huur per dag of per week, maar ook voor bijv. 10 dagen (dan betaal je een week plus 3 dagen) Het is ook nog mogelijk een “voorseizoen” te huren, dat loopt van (ongeveer) 8 april tot 1 juli. De prijzen voor 2024 zijn nog niet bekend.

Mocht je onverhoopt het gereserveerde strandhuisje wegens omstandigheden moeten annuleren, bekijk de annuleringsvoorwaarden.

Wees er optijd bij, want vol = vol

Kom in contact

Badweg 
1796 AA De Koog
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.